Saml dine venner til en Fiesta at huske

At mødes med venner og familie er altid sjovt, men tilføjer en frisk twist og nogle uventede underholdende flair forvandler en typisk aften til en uforglemmelig fest. Så bryder ud at sombrero og skabe dine egne eksotiske ferie flugt hjemme i din egen baghave. Her er 10 nemme at følge tips til oprettelse af en fiesta til at huske:

1. Vis dine kreative evne ved at sende håndskrevne invitationer i lyse brevpapir og konvolutter.

2. arrangere en bred vifte af chili og kaktus planter pænt omkring dit hoved tabellen for en syd-af-the-grænsen-inspirerede centerpiece.

3. Omdan din pad til en festlig weekend ved snor rød og grøn chili peber lys, ved hjælp af papmache lanterner og placere farverige stearinlys i hvert hjørne.

4. tilpasse cd’er med salsa og merengue beats til at skabe en autentisk latinske vibe. Forberede musik på forhånd betyder mindre tid på stereo og mere kvalitetstid sammen med dine gæster.

5. imponere dine venner med en farverige frugt salsa inspireret af troperne, såsom Mango & ananas Salsa. At forberede: skræl og terninger 6 friske mango og 1 ananas. Kaste med 1 hakket løg, 2-4 fed hakket hvidløg, et par hakkede peberfrugter efter eget valg og en håndfuld fint hakket frisk koriander. Tilsæt salt at smage og tjene med blå majs tortilla chips.

6. Spar tid og minimere oprydning ved servering finger fødevarer, der ikke kræver redskaber eller plader, såsom chips & guacamole, miniquesadillas og sprød flautas (majs tortilla rullet stramt omkring en fyldning).

7. par sjov finger fødevarer med kølet Frutezia ™ tropiske Blend og Passion blanding ™, to nye, frugt-aromatiseret vin drikkevarer, der er også store muligheder for lavt alkoholindhold.

8. Tilføj en voksen spin til piñata af udstopning det med gavekort til lokale Neglesaloner eller et nærliggende indkøbscenter.

9. forkæle gæsterne med arroz con leche (mexicanske ris budding), en autentisk dessert, der tilføjer den perfekte mængde af sødme til enhver fest.

10. send dine gæster med et sæt af maracas (håndholdt musikalske shakers) så de kan oprette deres egen fiesta igen.

En fiesta tema er en fantastisk måde at tilføje gejst til din almindelige indsamling. Så selv hvis du ikke kan komme til den Mexicanske Riviera i år, vil disse 10 tips, blandet med en stor fantasi og en tæt gruppe af venner, sikre en fantastisk tid for dig og dine gæster.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *