Køn rollebaseret legetøj i et skiftende samfund

Piger har dukker. Drenge har tal. Actionfigurer. Men gæt hvad? Dens stadig en dukke. Vi bare cant helt bringe os til at fortælle vores sønner til at gå og hente deres dukke under sofaen. Dens blevet boret ind i os siden fødslen. Okay, så hvad med den dreng, der ønsker at lege med dukker? Er han dømt til at vokse op til at være homoseksuel eller opleve køn forvirring? Er muligt, men at der ville ske, uanset om han er tilladt at lege med dukker eller ikke. Du kan ikke oprette en mere mandig dreng rakte ham et stykke legetøj pistol og du kan ikke oprette en mere feminin pige rakte hende en Barbie dukke. Vi reagerer på børn, der ønsker at opleve traditionelt modsatte køn legetøj med vores egen angst og ubehag. Theres skam (selv om ikke en nødvendig en) for Faderen, der forsøger at indrømme, at hans søn ville hellere spille med sin søster og hendes girly legetøj end være udenfor med Faderen skrub det rundt med en fodbold. Theres en følelse af skuffelse og frygt for fremtiden.

I de fleste tilfælde børn, der eksperimenterer med det modsatte køn legetøj er enten blot nysgerrig, er at luge ud i deres egne følelser omkring ideer og koncepter, der intet har at gøre med seksualitet, eller bare går gennem en harmløs fase. Vi må ikke bekymre dig for meget om en pige, der ønsker at spille fodbold, men vi marts drengen, der blev fundet leger med hans mødre fyldes op til den nærmeste psykolog.

Da min søn var ved at slå tre, var det eneste, han ville have til sin fødselsdag en let bage ovn. Da han åbnede det (en gave fra en ven af familien) øjnene lidt op, som om han var i brand og han hang udtryk, “Min Eeeeeeeeasy bage!” Han elskede det. Han spillede også fodbold det følgende år. Han kan lide at lave mad, og det er alt det beløber sig til. Samfund besluttet at let bage ovn skal være pink og derfor er til piger. Hvis det var en neutral farve, ville folk have reageret lidt anderledes. Men hans let bage ovn lavet medlemmer af min familie ubehageligt.

Børn er smuk behændig skabninger, picking up lige så meget på hvad voksne omkring dem undlader at sige så ofte som hvad de siger. Der er flere skader i forbindelse med et barn føle sig unormal for at spille med den “forkerte legetøj”, end der er hans eller hendes eksperimenter. Det kan være lidt foruroligende for en forælder, når deres barn synes tiltrukket af det modsatte køn legetøj, men samtidig kan det være meget befriende for barnet. Theres intet galt med en mand, der kan holde sin vægt i køkkenet og kan sy sit eget knapperne tilbage på hans bukser og theres intet galt med en kvinde, der har lært at bruge hendes hjerne over hendes gode udseende for at nå ting i livet. Disse træk starter ud med legetøj børn lege med når de er unge.

Vi forventer piger til at begynde at forskønne sig selv i en ung alder. Vi giver dem dukker til praksis på, spille fyldes op, og lidt kjoler for at klatre i. Det er fint for nogle piger, der nyder processen. Der er intet galt med nyder dit eget køn. Men for den pige, der ville hellere læse en god bog end male hendes negle, denne forventning kan være lidt overvældende. Det samme ringe sandt for drenge, som der er dem, der tror, havearbejde og bagning er de to bedste fritidsinteresser i verden og ikke bare er interesseret i kastede rundt en baseball. At have ikke-køn relaterede legetøj i huset eller en blanding af kønsbaserede legetøj i huset, er en af de bedste måder at håndtere situationen. Normalisering af børnenes legetøj gør alle, især de barn, mere komfortabel. Måske en dag Junior føles piskning op nogle af de virkelig store chokolade chip cookies, som en let bage ovn kan slå ud og den næste dag han finde orme til haven. Theres ikke en kvinde i verden, der klager over, fordi hendes mand er også nyttigt i køkkenet. Så drenge at få adgang til deres nærende side betyder ikke, at de vil vise sig for at være bøsse. De kan bare vise sig for at være utrolig trofaste og involverede fædre. Så piger adgang til deres intelligens og deres egen magt af indsigtsfulde evne betyder ikke, at de vil vise sig for at være mangelfuld. Det betyder, at de vil have opnået succes i livet ved hjælp af deres evner, og ingen vil kunne hævde, at de sov deres vej til toppen.

Livets forventninger skiftende. Hvad er faktisk acceptabelt skiftende. Vores frygt er sidst på listen let ændre. Dens uheldige, virkelig, hvordan vores egen frygt hæmme vores børns evne til at lære om sig selv og verden omkring dem i en ustruktureret og gratis mode. Vi undervise dem i så ung en alder, at de har en rolle at udfylde, og dem, der afviger er en eller anden måde bestemt til futures af uheld og skam. Dens bare childs legetøj spille til et barns fantasi, som i alle virkeligheden, er en af de smukkeste pryder i verden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *