En forstoppelse Home afhjælpning – Cayenne

Cayenne er en forstoppelse hjem afhjælpe, der er effektiv i at producere peristaltik i din kolon og aids fordøjelsen. Det kan bruges regelmæssigt, ved hvert måltid og når der er behov for forstoppelse. Cayenne peber er kendt for at hjælpe blodfortyndende. Så er det godt for at forbedre blodcirkulationen.

Cayenne fås i kapsler af forskellige styrker, fra 5.000 varme enheder (HU) til 100.000 og endnu højere. Derudover hjælper cayenne når det bruges med andre urter til at levere disse urter mere effektivt til hvor det er nødvendigt i kroppen.

Som en forstoppelse hjem afhjælpe, starte med en kapsel af 40.000 HU og altid tage det når du spiser. Du vil føle en varm eller let brændende fornemmelse i den øvre mave og det er, når du kender dens i orden. Følelsen er ligesom når du får halsbrand. Denne brændende fornemmelse vil passere som din krop får brug for dig ved hjælp af cayenne.

Brug ikke cayenne frø, da de kan være giftige. Hvis du er gravid eller ammer ikke tage cayenne kosttilskud. Bruge cayenne kun som anvist på beholderen og kun som kapsler.

Cayenne har evnen til at blokere ulcus producerer effekt af NSAID. Det har også vist sig for at øge kroppens optagelse af theopylline, et lægemiddel anvendes til behandling af astma.

I sin bog fortæller venstre for Dead, Dick Quinn hvordan Cayenne peber reddede hans liv efter koronar bypass operation mislykkedes at gendanne den. I denne bog, Shannon Quinn, siger,

“En af de mest effektive stimulanser, for det meste, cayenne mål fordøjelsessystemet og kredsløbssygdomme. Cayenne regulerer blodtrykket, styrker pulsen, feeds hjertet, sænker kolesterol og tynde blodet. Det renser kredsløbssygdomme, heler sår, stopper hemorrhaging, hastigheder heling af sår, genopbygger skadet væv, letter overbelastning, hjælper fordøjelsen, regulerer eliminering, lindrer gigt og gigt, forhindrer spredning af infektion og numbs smerte.”

Brug den anbefalede dosis vist på cayenne du bruger flaske.

Du kan også tilføje cayenne peber i andre fødevarer. Tilføje cayenne til supper, salater og andre fødevarer, du gerne.

Åbn en cayenne kapsel i supper eller salater pause og bland det. Du kan tilføje 1-2 kapsler, men først starte med 1/4 eller 1/2 kapsel, så du kan få brug for den varme smagen.

Hvis du er gravid, anses det for sikkert at bruge cayenne.

Brug denne forstoppelse hjem afhjælpe og du vil se resultater. Det helt sikkert har magt til at eliminere forstoppelse og holde dig løbende og har mange andre fordele, især for dit hjerte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *