Acid Reflux narkotika og antacida dræber du

Læger og farmaceutiske giganter ved, at deres narkotika og antacida ikke helbrede halsbrand eller syre refluks. De har kendt i lang tid at deres narkotika simpelthen undertrykke betingelsen og fortsætte cyklussen af halsbrand, sure opstød og narkotika. Hvis du er faldet bytte til denne medicinske cyklus, er for sikker du ledes mod alvorlig underernæring. Manglende evne til at fodre din krop de næringsstoffer den har brug for vil resultere i de sygdomme, der jo nu i de fleste ældre mennesker.

Fordi din mund og mave er det første skridt i at få næringsstoffer i din krop, ønsker du ikke at få dette trin forkert. Hvis du tager Prevacid, Prilosec, Aciphex, Protonix, Nexium, eller endda antacida, sin tid har du revurderet brugen af disse stoffer.

Fact1: Din mave er designet til at have en pH-værdi på 3,0 eller mindre, mere surt

Faktum 2: Når du mave pH er konsekvent højere end 3.0, mere basisk, du opretter sygdom

Fakta 3: Tager halsbrand eller refluks narkotika eller antacida rejser og holder din mave pH over 3,0 og højere.

Når din mave har den rette pH, det fordøjer maden således at

Det kød, du spiser er opdelt i aminosyrer, som du absorbere senere

Vitaminer er lavet fra den mad, du spiser

Vitaminer er skilt fra den mad, du spiser

Mineraler er holdt i løsning for senere optagelse

Maven fordøjet mad bevæger sig ind i duodenum på de rette pH niveau og udløser mavesyren fra bugspytkirtlen og galdeblæren.

Bakterier overvækst er forhindret og eliminerer deres interferens med optagelsen af vitamin B-12

Når din mave pH bliver højere end 3.0, udskiller mere syre for at holde dens pH-værdi under 3.0. Når halsbrand eller syre refluks medicin forstyrrer mavesyre ved at hæve det pH over 3.0, fungerer maven ikke længere som en mave. Det er nu at skabe kemiske kombinationer, der ikke er brugbart for din krop. Hvad det nu producerer påvirker funktionen af efterfølgende processer i duodenum og kolon. Det forårsager disse kroppens organer fungerer korrekt og de undlader at fordøje og absorbere næringsstoffer fra den mad, du spiste.

Kaskade-virkning af en mave med en høj pH over en lang periode resulterer i mange syge betingelser, ikke der kan henføres til en ineffektiv mave.

Så det er dit job er at holde din mave pH på det rette niveau og ser til at løse dine halsbrand og sure opstød problemer med at bruge naturmedicin. Hvis din tilstand, har udviklet sig til GERD kan du nødt til at konsultere en læge eller en alternativ behandleren til at inddrive fra denne sygdom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *